Over ons

 

Een beginnend en gemotiveerd klein privé- en familiebedrijf. Het werd als eenmanszaak opgericht in 2003, als een agentschap van de touroperator Holland Palette bv – Tourism and Travel – in den Haag, Nederland. Holland Palette laat voornamelijk buitenlandse groepen onze steden ontdekken, van hoofdstad naar kleine dorpjes.
Wij bieden dan ook het volledige pakket aan; van hotels, restaurants en gidsen tot transport, museabezoeken en specifieke verzoeken.
Is het spelenderwijs een stad ontdekken of een wandeling doorheen Brussel waar de stripverhalen centraal staan het kan allemaal.

Om de allerbeste service aan onze gasten te kunnen bieden, gaat Willy Bellen, de oprichter, op 15 juni 2004 zijn diploma ontvangen van een 2-jaren opleiding als toeristische gids bij de COOVI – Economische Hoger Onderwijs. Hij gaat zich omgeven met collega’s, afgestudeerde gidsen, om een select gidsenbureau te leiden en aan te bieden aan onze gasten.
Holland Palette België kan al gauw hotels, restaurants en gidsen aanbieden hoewel het voor transport afhankelijk blijft van anderen.
Ten gevolge hiervan gaat Willy Bellen na een intensieve cursus, deelnemen aan het staatsexamen om op 12 december 2006 het diploma vakbekwaamheid voor internationaal personenvervoer te behalen. Hij gaat dan stappen ondernemen om een eigen transportbedrijf op te starten, dat voldoet aan de eisen van onze hedendaagse gasten en in maart 2007 wordt er overgegaan tot aankoop van een eerste bus. Sinds de oprichting van de BVBA Willy Bellen Cars in 2007 beschikken we over verscheidene voertuigen met capaciteiten van 7-plaatsen tot 55-plaatsen.
Wij willen verder evolueren op de ingeslagen weg om onze gasten steeds het beste te geven en nieuwe uitdagingen aan te gaan, om de leuze “steeds beter en vollediger voor de juiste prijs” eer aan te doen.

 

We bieden transfers van en naar de luchthaven aan, citytours en reizen naar het buitenland. Daarnaast kunnen we ook gidsen voorzien die aan iedere vraag én taal tegemoet komen.

 

Blijf op de hoogte van onze activiteiten

Weet je graag wat we doen? Stuur dan je gegevens door en ontvang informatie over onze daguitstappen en reizen.
Indien gewenst kan je je daarop inschrijven.
Je informatie is vertrouwelijk en wordt aan niemand doorgegeven.
Wens je deze mailtjes niet meer te ontvangen, laat het ons weten en we verwijderen uw gegevens uit ons bestand.

Tot op een eerste of volgende reis!